Edzőtáborok


Az első Supreme edzőtábor 2005 júliusában indult 6 fővel. Azóta folyamatosan bővült a csapat, immáron 15-20 fővel zajlanak a táborok.
Az edzőtábor fontos minden küzdősportoló számára. Az kemény fizikai és technikai edzések mellett csapatépítő szerepük is van. A táborok általában 2 hétig tartanak, s ez idő alatt minden tanítvány annyi edzésen vesz részt, mint máskor 2 hónap alatt. Az edzések nagyon intenzívek, az utcai önvédelemre, a futásra, a complex erősítésre, a boxra és a kick-boxra épülnek.

Az edzőtábor minden tanítvány számára kihívás minden évben. Aki az elejétől a végéig végigcsinálja, az mindenképpen példaértékű helytállásról tesz tanúságot kortól és nemtől függetlenül. A táborok családi, baráti hangulatban zajlanak. Mindenki annyit tesz hozzá, amennyit szeretne, míg igazi csapattaggá válik. A jó hangulathoz a nappali szabadidős programok mellett az éjszakai bográcsozások, a baráti beszélgetések is hozzájárulnak.
A Supreme Fight Team-hez hozzátartoznak az extreme sportok is, mint pl: a kajak-kenuzás vagy a hegyi futás. Az edzőtáborokban ezekre is mindig van lehetőség.
Az edzőtáborok helyet adnak fontos eseményeknek, ilyen események például az övvizsgák. Az egész évben folyó kemény fizikai munkát a sikeres övvizsgák aranyozzák be.

A Supreme edzőtáborokban csak a legelhivatottabb és a legkitartóbb csapattagok vehetnek részt, amit az egész éves hozzáállásukkal kell bizonyítaniuk. Az edzőtáborok általában Tokajban zajlanak (ami ma már a világörökség része), de a csapat volt már külföldön is edzőtáborozni. 2013-ban Horvátországban, Vinisce-ben került megrendezésre az edzőtábor.


Képek                                                 Videók
                       

TÁMOGATÓINK

                 


PARTNEREINK

                                   


ALL YOU CAN MOVE SPORTPASS és SPORTKÁRTYA elfogadóhely vagyunk!