Mi az a Supreme Fight Team?

A Supreme Fight Team nem más, mint az 1998-ban megalapult Papp László Debreceni Sportegyesület. Az egyesületen belül több szakágat különböztetünk meg:

1. Supreme STREET FIGHT
(utcai harc, utcai önvédelem ötvözve erő-és állóképesség fejlesztő gyakorlatokkal, földharrcal, kick-box-szal, övvizsga rendszerre épül)

2. Supreme BOX
(hagyományos ökölvívó edzések)

3. Supreme KICK-BOX
(hagyományos kick-box edzések K1, low-kick, full contact szabályrendszerben)

4. Supreme FUTÓKLUB1. Supreme STREET FIGHT

A "Supreme" egy fantázianév, jelentése: A legmagasabb szint.

A SUPREME STREET FIGHT 60%-ban az utcai önvédelemre, az utcai harc kötetlen szabályaira, 40%-ban pedig a kick-boxra, a boxra, valamint a birkózásra építi alapjait.

A Supreme street fight technikai repertoárja igen széles. Az utcai támadások lereagálása gyors, határozott, pontos, az ellenféllel szemben pedig kíméletlen. A technikai kombinációk, a tornák, a komplex erősítő - és nyújtó gyakorlatok a legegyszerőbb és leggyorsabb védekezésre és támadásra készítenek fel.

A Supreme Street fight a Supreme Fight Team által felépített Övvizsga rendszerre épül, így folyamatos fejlődési lehetőséget biztosít a tanítványok számára.

2. Supreme Box

A Supreme Box a profi ökölvívó edzésekre épül.

Az edzéseken több-kevesebb gyakorlatsorozat váltakozik egymás után. Nagy hangsúlyt fektetünk a pontos technikákra,a boxzsákon végezhető gyakorlatokra, a páros gyakorlatokra, valamint az életszerű folyamatos komplex küzdelmekre (párharc - sparring). Az edzésekről természetesen nem hiányozhatnak az állóképességhez nélkülözhetetlen erősítő gyakorlatsorozatok. (pl. medicinlabda ,súlyzó , ugrálókötél , futás, stb...)


3. Supreme Kick-Box

A Supreme kick-box edzések hasonlóan épülnek fel, mint a Supreme box edzések.

A tanytványok egy profi kick-box edzésen vesznek részt. Ugyan azt az edzést csinálják végig, mint egy profi kick-box versenyző a felkészülési időszakban. A Supreme kick-box 50 %-át a rúgások és a kombinációk teszik ki, 25-30 féle rúgást különböztetünk meg. Ezekkel a lábtechnikákkal és ütéskombinációkkal széles repertoárra tehetünk szert. Az edzéseken nagy hangsúlyt kapnak a megszokott boxzsákon végezhető gyakorlatok, a különböző páros gyakorlatok, valamint a komplex nyújtó - és erősítő gyakorlatok.4. Supreme Futóklub

A Supreme Fight Team rendszeresen képviseli magát különböző futóeseményeken. Minden évben részt veszünk több futóversenyen, mint pl. az Oxigén kupa erdei futóversenysorozaton, a Mikulás futásokon, Yours Truly futásokon, Emlékversenyeken stb...
Emellett az egyesület rendszeresen szervez kisebb futóversenyeket, valamint szervez közös futóedzéseket egyesületi tagoknak, illetve nem egyesületi tagoknak is.
Bárki csatlakozhat hozzánk, aki szeret futni, és szeretne velünk a futóeseményeken részt venni!


TÁMOGATÓINK

                 


PARTNEREINK

                                   


ALL YOU CAN MOVE SPORTPASS és SPORTKÁRTYA elfogadóhely vagyunk!