Street Fight & Self Defence


A "Supreme" egy fantázianév, jelentése: A legmagasabb szint.

A SUPREME STREET FIGHT 60%-ban az utcai önvédelemre, az utcai harc kötetlen szabályaira, 40%-ban pedig a kick-boxra, a boxra, valamint a birkózásra építi alapjait.

A Supreme Street fight technikai repertoárja igen széles. Az utcai támadások lereagálása gyors, határozott, pontos, az ellenféllel szemben pedig kíméletlen. A technikai kombinációk, a tornák, a komplex erősítő - és nyújtó gyakorlatok a legegyszerőbb és leggyorsabb védekezésre és támadásra készítenek fel.

A Supreme street fight a Supreme Fight Team által felépített Övvizsga rendszerre épül, így folyamatos fejlődési lehetőséget biztosít a tanítványok számára.


Miből áll egy Supreme STREET FIGHT edzés?

-TORNASOROZATOK:
A bemelegítés rendkívül fontos minden edzés elején, a Supreme tornasorozatok segítségével alaposan bemelegíhetjük az egész testet tetőtől talpig.
(pl: állásból hajolgatás, terpeszállásból hajolgatás, stb...)
- ÖNVÉDELMI TECHNIKÁK:
Az önvédelmi technikák által lehetőségetek van nálunk megtanulni, hogyan védjétek meg magatokat az utcán. Mit kell tennetek, ha megtámadnak Titeket, fojtogatnak, rángatnak, esetleg késsel, bottal támadnak rátok.
(pl: ütések, rugások, karfeszítések, dobástechnikák, fegyveres támadások elleni védekezések,női önvédelmi technikák, stb..)
- KOMPLEX ERՐS͍TՐ GYAKORLATOK:
Nagy hangsúlyt fektetünk az edzéseken az erősítő gyakorlatokra, hiszen az erő elengedhetetlen, ha meg kell védeni magunkat az utcán.
(pl.: fekvőtámasz sorozat, hasizom sorozat, testkeményítés, stb...)
- FÖLDHARC TECHNIKÁK:
Fojtások, karfeszítések, stb.
- KICK-BOX TECHNIKÁK:
Különböző ütés- és rúgástechnikák, stb.
- ÁLLÓKÉPESSÉGI GYAKORLATOK:
Az önvédelmi technikák mellett nagy hangsúlyt fektetünk az állóképességi gyakorlatokra is, hiszen ahhoz, hogy meg tudjuk védeni magunkat az utcán rendkívül fontos a jó kondíció.
(pl: aerob gyakorlatok, anaerob gyakorlatok, stb..)
- NYÚJTÓGYAKORLATOK:
Másik fontos elemei még a Supreme strret fightnak a nyújtógyakorlatok, ugyanis a technikák pontos végrehajásához elengedhetetlen a lazaság.
(pl: nyújtások gátülésben, állásból nyújtások, nyújtások párban, stb...)

Ez a csoport komoly 15 fővel üzemel, a minőségre, nem pedig a mennyiségre fektetve a hangsúlyt.
Az csoportba kortól, nemtől függetlenül bárki jelentkezhet.

A Supreme street fight korunk emberének egyik legideálisabb, legkeményebb, a testet és a szellemet a legmagasabb szinten edző sportágazata.

TÁMOGATÓINK

                 


PARTNEREINK

                                   


ALL YOU CAN MOVE SPORTPASS és SPORTKÁRTYA elfogadóhely vagyunk!