Bemutatóinkról készült videók


A Supreme Fight Team részt vett a Napló és a Rádió Max közös teraszturnéján. A turné keretein belül felléptünk Balmazújvároson, Hajdúböszörményben, Hajdúszoboszlón , Polgáron és legvégül Debrecenben. Ez az összevágott videó a debreceni bemutatónkról készült, ahol a nézők száma elárte csaknem az 1500 főt.
( Debrecen, Nagytemplom)A Supreme Fight Team a biharkeresztesi falunapra is meghívást kapott. A 8 főböl álló csapat egy közel 40 perces bemutatót adott elő. Itt a bemutatóból készült rövid összevágás:
(Biharkeresztes , Falunap)A Supreme bemutató csapat a Tóth Árpád Gimnáziumban(TÁG) is fellépett. Az iskolában , az Oláh Gábor utcai Sprotcsarnokban zajlott Nagy Sportválasztó Nap mintájára szerveztek sportrendezvényeket, ahova sok más csapattal együtt mi is meghívást kaptunk. Itt már egy új bemutatóval léptünk fel, ami közel 30 percre sikeredett. Érdekessége, hogy az edző nem vett részt benne, de ennek ellenére a bemutató Papp Laci nélkül is profin lezajlott.
(Debrecen, Tóth Árpád Gimnázium)A Debreceni Kölyök Fesztiválon is fellépett a Supreme Fight Team bemutató csapata. Az összevágott videóban minden jelentet lassítva lett:

TÁMOGATÓINK

                 


PARTNEREINK

                                   


ALL YOU CAN MOVE SPORTPASS és SPORTKÁRTYA elfogadóhely vagyunk!